Welke modelauto's worden aanbevolen door experts?

Liam de Wit

Allemaal! Er is niet zoiets als een slecht model auto, het is gewoon de mening van deskundigen. Maar er is iets wat ik de mensen moet vertellen. Er zijn een aantal auto's met slechte motoren, of motoren die niet kunnen bewegen. Veel mensen zeggen : "Dat is een slechte motor", maar ik zal antwoorden: Die motor is niet slecht op zich. Soms kan het goed zijn in bepaalde situaties, maar dat is gewoon omdat we het niet weten. Alle auto's moeten worden gemaakt met de hoogste kwaliteit motoren die u zich veroorloven. Maar als we praten over slechte motoren, hebben we het over slechte motoren, slechte motoren die veel problemen veroorzaken. Dit is geen excuus voor het model auto's die zijn gemaakt met motoren die slecht zijn op zich en kan niet bewegen. Dit is echt indrukwekkend, als je het vergelijkt met Zomersjaal.haken Gratis Patroon. Ik zal nader uitleggen waarom dat het geval is. Ik kan niet praten over waarom een auto heeft slechte motoren op zich. Dat kunnen we vinden door te kijken naar de geschiedenis van de motor, maar dat zal er ook toe leiden dat we zoeken naar waarom die motor is gemaakt zoals hij is gemaakt. In dit artikel zullen we ons richten op de motor, en het zal een onderwerp dat niet eerder is besproken in mijn blog.

In het begin zal ik uitleggen waarom we niet moeten zoeken naar slechte motoren. Daarna zal ik uitleggen hoe we kunnen gaan over het vinden van motoren die slecht zijn op zich en hoe om te controleren of een model is gemaakt met slechte motoren. Slechte motoren zijn gevonden in veel verschillende automodellen die we hebben gezien in onze blog, zoals de Audi TT en Porsche Boxster. Hoe werken modelauto's? In elk van deze gevallen is de motor gemaakt met een slechte cilinderkop, zuigers, drijfstangen en nokkenassen. De reden hiervoor is eenvoudig - de motor kan alleen kracht produceren als het een perfecte en veilige omgeving krijgt. Dit is indrukwekkend in vergelijking met modelauto Om dit te bereiken moeten we begrijpen waarom de motor werd gemaakt zoals het was. Daarom beginnen we met het meest voorkomende probleem:

Goede motor

De motor die we willen bouwen in de modelauto moet een hoge compressieverhouding hebben. Dit is de meest gebruikte compressieverhouding voor de productie van motoren. Een hogere compressieverhouding geeft ons op zijn beurt meer vermogen. De compressieverhouding van een motor wordt gemeten in delen per duizend (ppt), of P/G. Dit cijfer is gelijk aan 1.000. Bijvoorbeeld, een compressieverhouding van 1.000 wordt gebruikt in kleine auto's, waar het geeft een gemiddeld vermogen van 1.000pk. In grotere motoren zal het hoger zijn.

Een andere veel voorkomende vraag die we krijgen van de eigenaren van de modellen is: Hoe lang duurt het om een automotor te laten draaien? Meestal is het antwoord kort, want we zijn gewend om het te draaien met een gemiddelde snelheid van 40 km/h of zo. Voor meer informatie, bekijk ons artikel over de prestaties van de motor. We hebben gezien dat de prestaties van de motor is heel belangrijk voor modellen. Echter, de meeste modellen hebben een actieradius van ongeveer 100 km of minder, en niet erg vaak moeten we die actieradius te vergroten, omdat we deze auto's rijden meestal op snelwegen of op de openbare weg.